Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
Paragon cordial White Penja Pepper 485ml Bílý pepř Penja se sklízí zralý v provincii Moungo (Kamerun) a poté se suší na slunci. Všechny fáze produkce (sklizeň máčení praní sušení třídění) se provádějí zcela ručně převážně zkušenýma rukama místních vesnických žen. Pepř Penja získal celosvětovou gastronomickou reputaci. V roce 014 se stal prvním produktem afrického kontinentu který získal status chráněného zeměpisného označení (PGI). Vulkanické půdy v Penji dodávají bílému pepři čerstvé aroma mentolu a kafuru. VÝSLEDEK TŘÍ EXTRAKČNÍCH TECHNIKINFUZESyrové plody pepře se rozmixují a poté se macerují s vodou a alkoholem po dobu 7 dní až 3 týdnů. Poté se směs přefiltruje aby byla připravena k infuzi s ostatními složkami nápoje. Tato technologie je pak použita jak u příchutí Rue berry tak u příchutí pepře White Penja v rámci řady Paragon. DESTILACEHydroalkoholová směs se maceruje se surovinou a poté se destiluje za atmosférického tlaku aby se uvolnily různé chuťové profily. Tato technologie se používá pro bobule Rue i Timur. EXKTRAKCE pomocí CO CO se zahřívá a stlačuje do nadkritického stavu který je mezi kapalným a plynným. Poté prochází surovinou aby se z ní získaly vonné molekuly. Nadkritický CO pak vstupuje do expanzní komory kde se oddělí kapalná a plynná složka. Kapalinu nabitou pepřovými bobulemi pak sbíráme a mícháme ji s ostatními složkami kordialu. V rámci sortimentu Paragon se tato technologie používá jak pro White Penja tak pro Timur Berry.