Vinařství Václav Pinot Blanc sur lie SUPREMUS 2020

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Koupíte v 1 e-shopu od 420 Kč

Vinařství Václav Pinot Blanc sur lie SUPREMUS 2020 koupíte na UmeniVina.cz
UmeniVina.cz
420 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Krátký popis
Víno citronově žluté barvy. Vůně je čistá a přímá s postupně se otvírající ovocně - krémovou aromatikou s tóny tropického ovoce sladkého koření rozpuštěného másla a pražených lískových ořechů. V chuti je víno suché přímé a plné s máslově-ovocným charakterem a projevem kandovaného tropického ovoce a dlouhou elegantní kořenitou dochutí. Ideální sklenka k běžnému pití a degustaci k bílému i růžovému drůbežímu masu plodům moře kvalitním uzeninám a měkkým i tvrdým zrajícím sýrům. Komplexní bílé víno z odrůdy Pinot Blanc s postupně se otvírající elegantní aromatikou a plným krémovým patrem a dlouhou dochutí. Macerace na slupce 1 hodin kvašeno v barrique sudech (spontánní kvasinka) a následně míchání na hrubých/jemných kalech a ležení v sudech 10 měsíců. Doporučujme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním. Teplota podávání je 14 - 15 °C. Ocenění: Prague Wine Trophy 0 - Prague Premium Gold - 9 bodů Víno citronově žluté barvy. Vůně je čistá a přímá s postupně se otvírající ovocně - krémovou aromatikou s tóny tropického ovoce sladkého koření rozpuštěného másla a pražených lískových ořechů. V chuti je víno suché přímé a plné s máslově-ovocným charakterem a projevem kandovaného tropického ovoce a dlouhou elegantní kořenitou dochutí. Ideální sklenka k běžnému pití a degustaci k bílému i růžovému drůbežímu masu plodům moře kvalitním uzeninám a měkkým i tvrdým zrajícím sýrům. Komplexní bílé víno z odrůdy Pinot Blanc s postupně se otvírající elegantní aromatikou a plným krémovým patrem a dlouhou dochutí. Macerace na slupce 1 hodin kvašeno v barrique sudech (spontánní kvasinka) a následně míchání na hrubých/jemných kalech a ležení v sudech 10 měsíců. Doporučujme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním. Teplota podávání je 14 - 15 °C. Ocenění: Prague Wine Trophy 0 - Prague Premium Gold - 9 bodů
Výběr produktů Vinařství Václav

Naše tipy