Champagne Ruinart Rose Second Skin Šumivé 12.5% 0.75 l (holá láhev)

Champagne Ruinart Rose Second Skin Šumivé 12.5% 0.75 l (holá láhev)

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Koupíte v 2 e-shopech od 2 182 Kč

Champagne Ruinart Rose Second Skin Šumivé 12.5% 0.75 l (holá láhev) koupíte na VICOM-vino.cz
VICOM-vino.cz
2 182 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Champagne Ruinart Rose Second Skin Šumivé 12.5% 0.75 l (holá láhev) koupíte na 8Wines.cz
8Wines.cz
2 466 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Krátký popis
95 Bodové hodnocení! Lze skladovat ve sklepě po dobu 8 let. Není třeba dekantovat. Maison Ruinart byl oficiálně založen v roce 17 9 a je nejstarším vinařstvím v celé oblasti Champagne. Jeho historie je však mnohem starší a jeho počátky sahají až do 17. století kdy benediktinský mnich Dom Thierry Ruinart začal spolupracovat s opatem Domem Perignonem od kterého se naučil tajemství metody Champenoise. Champagne Rosé Second Skin je nová verze vyrobená v revolučním obalu který kopíruje linii láhve je recyklovatelný a pochází z papíru získaného ze stromů v ekologicky obhospodařovaných evropských lesích. Ekologický design je inspirován Crayeres nádhernými vápencovými sklepy Ruinart které jsou zapsány na seznamu UNESCO. Víno je směsí odrůd Pinot Noir z Montagne de Reims a Vallée de la Marne a Chardonnay z Côte des Blancs a Montagne de Reims. Obě odrůdy se vinifikují v bílém odděleně. Druhé kvašení probíhá v láhvi metodou Champenoise se zráním na kalech po dobu nejméně 48 měsíců. Toto krásné šampaňské má růžovou barvu a světle oranžové nuance. Bublinky jsou jemné a vytrvalé. V nose se projevuje svěží a jemná vůně drobného červeného ovoce a tóny granátového jablka. V ústech je čisté a osvěžující ale s dobrou bohatostí a ovocnými tóny. Závěr je vytrvalý a připomíná tóny růžového grapefruitu. Vyzkoušejte ho k lososovi nebo duhovému pstruhovi. Hodí se také k italské šunce nebo měkkýšům.