Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
S setu jsou tyto vzorky: Sud #74 – Whisky – Lightly Peated – Zrání od 11/ 0 1Palírna Radlík je vyhlášená především výrobou kvalitních ovocných destilátů. Proto jsme se rozhodli zkusit vyzrát whisky v sudu po naší oceňované vínovici. V tomto sudu ležela rok a pak putovala dozrát do sudu po bourbonu. Po čtyřech letech zrání se v chuti objevilo bohaté ovocné aroma. Sud #90 – Whisky – Peated – Zrání od 11/ 0 1První Radlík Whisky jsou již 4 roky a chuťově se výrazně posunula proto jsme se rozhodli dát vám možnost jí přechutnat. Je to lehce kouřová varianta která finišuje v sudu po portském víně Quinta da Boeira. Sud #83 – Whisky – Unpeated – Zrání od 11/ 0 Nenakouřený New Make z plzeňského sladu jsme nechali ležet v sudu po fortifikovaném víně Moscatel. Třetí rok pak putoval do sudu po Sherry Pedro Ximenez kde ještě tři měsíce finišoval. V této nyní již whisky naleznete tóny hroznů meruněk a broskvSud #106 – New Make – Chocolate Malt – Zrání od 1/ 0 4Když jsme v roce 0 1 vypálili čokoládový slad tak jsme ještě netušili že máme jediný čokoládový single cask v ČR. Jeho aroma připomínalo tekutou Kofilu a vzbudil velký ohlas. Proto jsme se rozhodli tento experiment zopakovat. V nové šarži je dominantní aroma čerstvě namleté kávy s čokoládovým podtónem. Sud #105 – New Make – Peated – Zrání od 5/ 0 5Snažíme se stále zlepšovat výrobu tak abychom se co nejvíc přiblížili skotskému typu whisky. Proto jsme i výrobu sladiny a destilaci upravili po skotském vzoru. Výsledkem je silně aromatický New Make v jehož chuti a vůni najdete spálené i „nemocniční“ tóny. Pro intenzivnější zážitek jsme tentokrát zvolili vyšší lihovitost blížící se sudové síle.