Vynikající pomerančový likér. Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce) tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 8 %) likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader) likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané „emulzní“ likéry. Až na výjimky se aromatizující a ochucující látky (byliny koření semena jádra peckovin kůra citrusů aj. ) uloží do neutrálního alkoholu; poté se za několik dnů až týdnů kompozice podrobí redestilaci (za teploty bodu varu alkoholu) perkolaci/digeraci (kompozice se zahřeje na 55 °C a nechá se protékat cedicím sítem) nebo maceraci (za studena); někdy se kombinují meziprodukty různých metod. Konzumace je u likérů velmi různorodá ale především jako součást míchaných nápojů.
bez promo kodu
NVINV20
bez promo kodu
bez promo kodu
bez promo kodu
bez promo kodu
bez promo kodu
bez promo kodu
bez promo kodu