Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů limitovaná sklizeň plná mohutná intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS to jsou komplexní velká vína určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Světle červeně-rubínová barva. Nos vína je čistý a přímý s jemnou a elegantní aromatikou vyzrálého peckového a bobulového ovoce kompotovaného ovoce a jahodového džemu sladkého koření a santalového dřeva v závěru pak s nádechem jemné a filigránské květnatosti. Patro vína je suché a přímé s postupně se rozvíjejícím ovocným ušlechtilým tříslem výrazným a atraktivním projevem po vyzrálém červeném a černém lesním bobulovém a peckovém ovoci lehkou šťavnatou kyselinou a dlouhou ovocně kořenitou dochutí. Skvěle se hodí k těstovinovým pokrmům tučnějším rybám (losos tuňák) lehkým a studeným tepelným úpravám zvěřiny (paštiky teriny) a kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 13-15°C doporučujeme dekantovat minimálně 60 minut před podáváním. Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů limitovaná sklizeň plná mohutná intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS to jsou komplexní velká vína určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Světle červeně-rubínová barva. Nos vína je čistý a přímý s jemnou a elegantní aromatikou vyzrálého peckového a bobulového ovoce kompotovaného ovoce a jahodového džemu sladkého koření a santalového dřeva v závěru pak s nádechem jemné a filigránské květnatosti. Patro vína je suché a přímé s postupně se rozvíjejícím ovocným ušlechtilým tříslem výrazným a atraktivním projevem po vyzrálém červeném a černém lesním bobulovém a peckovém ovoci lehkou šťavnatou kyselinou a dlouhou ovocně kořenitou dochutí. Skvěle se hodí k těstovinovým pokrmům tučnějším rybám (losos tuňák) lehkým a studeným tepelným úpravám zvěřiny (paštiky teriny) a kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 13-15°C doporučujeme dekantovat minimálně 60 minut před podáváním.