Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů limitovaná sklizeň plná mohutná intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS to jsou komplexní velká vína určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Zlatavě-bronzová barva. Nos vína je čistý a přímý s postupně se otvírající elegantní aromatikou s projevem vyzrálého tropického ovoce sušeného a kandovaného ovoce skořápkové ovoce a v závěru s jemným nádechem sladkého exotického koření a lehké zemitosti. Patro vína je suché přímé a expresivní zároveň však vyvážené a s elegantním projevem po sušeném ovoci sladkém koření sušené pomerančové a mandarinkové kůře a dlouho trvající dochutí s tóny opečeného toustového chleba teplého přepuštěného másla a sladkého koření. Skvěle se hodí k měkkým zrajícím nearomatickým sýrům kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 1 -13°C doporučujeme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním. Ocenění: Prague Wine Trophy - 9 bodů Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů limitovaná sklizeň plná mohutná intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS to jsou komplexní velká vína určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Zlatavě-bronzová barva. Nos vína je čistý a přímý s postupně se otvírající elegantní aromatikou s projevem vyzrálého tropického ovoce sušeného a kandovaného ovoce skořápkové ovoce a v závěru s jemným nádechem sladkého exotického koření a lehké zemitosti. Patro vína je suché přímé a expresivní zároveň však vyvážené a s elegantním projevem po sušeném ovoci sladkém koření sušené pomerančové a mandarinkové kůře a dlouho trvající dochutí s tóny opečeného toustového chleba teplého přepuštěného másla a sladkého koření. Skvěle se hodí k měkkým zrajícím nearomatickým sýrům kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 1 -13°C doporučujeme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním. Ocenění: Prague Wine Trophy - 9 bodů