Vinařství Václav Pinot Blanc sur lie SUPREMUS 2021

Vinařství Václav Pinot Blanc sur lie SUPREMUS 2021

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Koupíte v 1 e-shopu od 420 Kč

Vinařství Václav Pinot Blanc sur lie SUPREMUS 2021 koupíte na UmeniVina.cz
UmeniVina.cz
420 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Krátký popis
Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství sv. Václav. Selekce těch nejlepších hroznů limitovaná sklizeň plná mohutná intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS to jsou komplexní velká vína určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Výrazná slámově žlutá barva. Nos vína je čistý a přímý s tóny vyzrálého tropického ovoce kandovaného ovoce sušené pomerančové kůry a v závěru s nádechem sladkého exotického koření přepuštěného másla a opečeného toustového chleba. Patro vína je suché a přímé s uhlazeným až krémovým projevem po vyzrálém peckovém a tropickém ovoci a exotickém koření s lehkou citrusovou kyselinou a dlouhotrvající komplexní dochutí s projevem kandovaného ovoce sušené citrusové kůry a sladkého koření. Skvěle se hodí k bílému i růžovému drůbežímu masu s plnějšími omáčkami plodům moře kvalitním uzeninám a měkkým i tvrdým zrajícím sýrům. Podáváme při teplotě 1 -13°C doporučujeme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním. Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství sv. Václav. Selekce těch nejlepších hroznů limitovaná sklizeň plná mohutná intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS to jsou komplexní velká vína určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Výrazná slámově žlutá barva. Nos vína je čistý a přímý s tóny vyzrálého tropického ovoce kandovaného ovoce sušené pomerančové kůry a v závěru s nádechem sladkého exotického koření přepuštěného másla a opečeného toustového chleba. Patro vína je suché a přímé s uhlazeným až krémovým projevem po vyzrálém peckovém a tropickém ovoci a exotickém koření s lehkou citrusovou kyselinou a dlouhotrvající komplexní dochutí s projevem kandovaného ovoce sušené citrusové kůry a sladkého koření. Skvěle se hodí k bílému i růžovému drůbežímu masu s plnějšími omáčkami plodům moře kvalitním uzeninám a měkkým i tvrdým zrajícím sýrům. Podáváme při teplotě 1 -13°C doporučujeme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním.