Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství sv. Václav. Selekce těch nejlepších hroznů limitovaná sklizeň plná mohutná intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS to jsou komplexní velká vína určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Výrazná slámově žlutá barva. Nos vína je čistý a přímý s tóny vyzrálého tropického ovoce kandovaného ovoce sušené pomerančové kůry a v závěru s nádechem sladkého exotického koření přepuštěného másla a opečeného toustového chleba. Patro vína je suché a přímé s uhlazeným až krémovým projevem po vyzrálém peckovém a tropickém ovoci a exotickém koření s lehkou citrusovou kyselinou a dlouhotrvající komplexní dochutí s projevem kandovaného ovoce sušené citrusové kůry a sladkého koření. Skvěle se hodí k bílému i růžovému drůbežímu masu s plnějšími omáčkami plodům moře kvalitním uzeninám a měkkým i tvrdým zrajícím sýrům. Podáváme při teplotě 1 -13°C doporučujeme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním. Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství sv. Václav. Selekce těch nejlepších hroznů limitovaná sklizeň plná mohutná intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS to jsou komplexní velká vína určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Výrazná slámově žlutá barva. Nos vína je čistý a přímý s tóny vyzrálého tropického ovoce kandovaného ovoce sušené pomerančové kůry a v závěru s nádechem sladkého exotického koření přepuštěného másla a opečeného toustového chleba. Patro vína je suché a přímé s uhlazeným až krémovým projevem po vyzrálém peckovém a tropickém ovoci a exotickém koření s lehkou citrusovou kyselinou a dlouhotrvající komplexní dochutí s projevem kandovaného ovoce sušené citrusové kůry a sladkého koření. Skvěle se hodí k bílému i růžovému drůbežímu masu s plnějšími omáčkami plodům moře kvalitním uzeninám a měkkým i tvrdým zrajícím sýrům. Podáváme při teplotě 1 -13°C doporučujeme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním.