Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů limitovaná sklizeň plná mohutná intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS to jsou komplexní velká vína určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Rubínově červená barva. Nos vína je čistý a přímý s uhlazenou vyváženou a zároveň expresivní aromatikou vyzrálého bobulového a peckového ovoce sladkého koření lehké elegantní zemitosti a v závěru s tóny květů fialek černého rybízu lékořice a hořké čokolády. Patro vína je suché a přímé s tóny peckového a bobulového ovoce pevným a zároveň rozvíjejícím se ovocným tříslem šťavnatou kyselinou a dlouhou komplexní dochutí s projevem sladkého exotického koření čerstvě mleté kávy lékořice a osvěžující herbálnosti. Skvěle se hodí k červeným masům s výraznějšími a tučnějšími omáčkami jehněčímu zvěřině a případně BBQ. Podáváme při teplotě 15-16°C doporučujeme dekantovat minimálně 60 minut před podáváním. Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů limitovaná sklizeň plná mohutná intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS to jsou komplexní velká vína určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Rubínově červená barva. Nos vína je čistý a přímý s uhlazenou vyváženou a zároveň expresivní aromatikou vyzrálého bobulového a peckového ovoce sladkého koření lehké elegantní zemitosti a v závěru s tóny květů fialek černého rybízu lékořice a hořké čokolády. Patro vína je suché a přímé s tóny peckového a bobulového ovoce pevným a zároveň rozvíjejícím se ovocným tříslem šťavnatou kyselinou a dlouhou komplexní dochutí s projevem sladkého exotického koření čerstvě mleté kávy lékořice a osvěžující herbálnosti. Skvěle se hodí k červeným masům s výraznějšími a tučnějšími omáčkami jehněčímu zvěřině a případně BBQ. Podáváme při teplotě 15-16°C doporučujeme dekantovat minimálně 60 minut před podáváním.