Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství sv. Václav. Selekce těch nejlepších hroznů limitovaná sklizeň plná mohutná intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS to jsou komplexní velká vína určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Tmavě rubínová barva. Nos vína je čistý a přímý s naprosto typickým a výrazným odrůdovým projevem s tóny vyzrálého peckového ovoce lehké osvěžující herbálnosti čerstvě mletého zeleného pepře a v závěru s nádechem květů černého rybízu sladkého koření a tóny lékořice. Patro vína je suché a přímé se zcela zřejmým typicky odrůdovým projevem po vyzrálém peckovém ovoci sušeném bobulovém ovoci osvěžující herbálnosti šťavnatou ovocnou kyselinou rozvíjejícím se tříslem a dlouhou ovocně kořenitou dochutí s lehkou zemitostí v závěru. Skvěle se hodí k růžovým i červeným masům BBQ kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 15-16°C doporučujeme dekantovat minimálně 60 minut před podáváním. Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství sv. Václav. Selekce těch nejlepších hroznů limitovaná sklizeň plná mohutná intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS to jsou komplexní velká vína určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Tmavě rubínová barva. Nos vína je čistý a přímý s naprosto typickým a výrazným odrůdovým projevem s tóny vyzrálého peckového ovoce lehké osvěžující herbálnosti čerstvě mletého zeleného pepře a v závěru s nádechem květů černého rybízu sladkého koření a tóny lékořice. Patro vína je suché a přímé se zcela zřejmým typicky odrůdovým projevem po vyzrálém peckovém ovoci sušeném bobulovém ovoci osvěžující herbálnosti šťavnatou ovocnou kyselinou rozvíjejícím se tříslem a dlouhou ovocně kořenitou dochutí s lehkou zemitostí v závěru. Skvěle se hodí k růžovým i červeným masům BBQ kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 15-16°C doporučujeme dekantovat minimálně 60 minut před podáváním.