Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
U tohoto růžového vína jde o tzv. enologické cuvée odrůd Merlot Cabernet Sauvignon a Frankovka kdy víno vzniká tradiční technologií spojení hroznů všech uvedených odrůd přímo ve vinici. Hrozny se následně lisovaly za maximálně šetrného přístupu bez odstopkování a za velice nízkého tlaku aby nedošlo k extrakci třísel ze stopek. Výsledkem je vybalancované rosé s perfektním poměrem zbytkového cukru a lehké citrusové kyseliny. Barva vína je výrazná lososově růžová ve vůni ucítíte svěží aroma lesního bobulového ovoce peckového ovoce citrusové kůry a v závěru s nádechem bílých květů. Patro vína je suché a přímé se svěží a šťavnatou citrusovou kyselinou a středně dlouhou ovocnou dochutí s tóny bobulového ovoce. Víno je vhodné jako lehký aperitiv k zeleninový salátům s lehkou zálivkou či potěší jako sklenka jen pro radost. Podávejte při teplotě 8 -1 ° C láhev doporučujeme otevřít 10–15 minut před podáváním. U tohoto růžového vína jde o tzv. enologické cuvée odrůd Merlot Cabernet Sauvignon a Frankovka kdy víno vzniká tradiční technologií spojení hroznů všech uvedených odrůd přímo ve vinici. Hrozny se následně lisovaly za maximálně šetrného přístupu bez odstopkování a za velice nízkého tlaku aby nedošlo k extrakci třísel ze stopek. Výsledkem je vybalancované rosé s perfektním poměrem zbytkového cukru a lehké citrusové kyseliny. Barva vína je výrazná lososově růžová ve vůni ucítíte svěží aroma lesního bobulového ovoce peckového ovoce citrusové kůry a v závěru s nádechem bílých květů. Patro vína je suché a přímé se svěží a šťavnatou citrusovou kyselinou a středně dlouhou ovocnou dochutí s tóny bobulového ovoce. Víno je vhodné jako lehký aperitiv k zeleninový salátům s lehkou zálivkou či potěší jako sklenka jen pro radost. Podávejte při teplotě 8 -1 ° C láhev doporučujeme otevřít 10–15 minut před podáváním.