Terroir Al Limit Terroir Sense Fronteres Vertebra de la Figuera 2022 Červené 14.0% 0.75 l (holá láhev)

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Koupíte v 1 e-shopu od 707 Kč

Terroir Al Limit Terroir Sense Fronteres Vertebra de la Figuera 2022 Červené 14.0% 0.75 l (holá láhev) koupíte na 8Wines.cz
8Wines.cz
707 Kč Sleva 3 %
Skladem (odeslání ihned)

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Krátký popis
94 Bodové hodnocení! Lze skladovat ve sklepě po dobu 15 let. Před podáváním dekantujte až hodinu. Vertebra de la Figuera je rafinované červené víno s buketem černého ovoce badyánu a zelených bylin. Je pojmenováno podle hory Figuera kde roste ovoce Garnacha Fina z půdy z červeného jílu a sádrovce přibližně 600 metrů nad mořem. Posláním Terroir al Límit je prostřednictvím vína osvětlit každý kout zvláštní krajiny Prioratu. Řada Terroir Sense Fronteres je věnována nejhornatějším a na minerály nejbohatším lokalitám Prioratu. Založili ji v roce 001 dva přátelé německý vinař Dominik Huber a jihoafrický enolog Eben Sadie kteří se poznali při práci pro rodinu Perezových ve vinařství Mas Martinet. Toto světle červené víno je vytvořeno z odrůdy Garnacha Fina která má větší bobule a tenčí slupky než její oblíbenější protějšek Garnacha. Po 8 měsících zrání v cementu vzniklo elegantní pikantní víno s tóny ostružin granátového jablka lékořice a sušených bylin. Tyto chutě jsou podpořeny křídovou mineralitou jemnými tříslovinami a fantastickým napětím. Chcete-li odhalit jeho plný potenciál kombinujte toto víno s pečeným krocanem vepřovým masem nebo pokrmy s červeným kořením.
Naše tipy