Reisten Ryzlink vlašský 2019, pozdní sběr, Classic

Reisten Ryzlink vlašský 2019, pozdní sběr, Classic

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Koupíte v 2 e-shopech od 269 Kč

Reisten Ryzlink vlašský 2019, pozdní sběr, Classic koupíte na VICOM-vino.cz
VICOM-vino.cz
269 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Reisten Ryzlink vlašský 2019, pozdní sběr, Classic koupíte na UmeniVina.cz
UmeniVina.cz
210 Kč
Není skladem

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Krátký popis
Hrozny z integrované produkce byly sbírány ručně při cukernatosti °NM a okamžitě lisovány. Následovalo šetrné odkalení řízená fermentace v nerezovém tanku o objemu 600 l. Víno zrálo 6 týdnu na hrubých kalech poté bylo školeno a šetrně filtrováno. Přestože výnosy hroznů byly nižší než v předešlém roce hodnotíme ročník 019 velmi dobře. Jarní mrazíky naše vinohrady nezasáhly a počasí bylo teplotně i srážkově vyrovnané. Téměř ideální povětrnostní podmínky napomohly k vytvoření vyššího poměru přírodních kyselin v hroznech. V první polovině září jsme zahájili sklizeň kvalitních a zdravých hroznů. Vína tohoto ročníku jsou harmonická s výrazným aromatickým profilem a disponují množstvím kyselin díky kterým získala vysoký potenciál dalšího zrání. Hrozny z integrované produkce byly sbírány ručně při cukernatosti °NM a okamžitě lisovány. Následovalo šetrné odkalení řízená fermentace v nerezovém tanku o objemu 600 l. Víno zrálo 6 týdnu na hrubých kalech poté bylo školeno a šetrně filtrováno. Přestože výnosy hroznů byly nižší než v předešlém roce hodnotíme ročník 019 velmi dobře. Jarní mrazíky naše vinohrady nezasáhly a počasí bylo teplotně i srážkově vyrovnané. Téměř ideální povětrnostní podmínky napomohly k vytvoření vyššího poměru přírodních kyselin v hroznech. V první polovině září jsme zahájili sklizeň kvalitních a zdravých hroznů. Vína tohoto ročníku jsou harmonická s výrazným aromatickým profilem a disponují množstvím kyselin díky kterým získala vysoký potenciál dalšího zrání.