J. Stávek Lokus červený 2010, reserva, noble liquer wine

J. Stávek Lokus červený 2010, reserva, noble liquer wine

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Koupíte v 1 e-shopu od 444 Kč

J. Stávek Lokus červený 2010, reserva, noble liquer wine koupíte na UmeniVina.cz
UmeniVina.cz
444 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Krátký popis
Jedná se o víno připravené technologií fortifikace kvasicího rmutu uleželým ušlechtilým destilátem tedy technologií portských vín. Víno zrálo 9 let v jednom dubovém sudu o objemu 500 litrů. Obrovský potenciál dodal nejen ročník ale také použitá odrůda Frankovka. Počáteční svíravost (adstringence) se během této dlouhé doby vyležela. Temně rubínová barva zůstala zachována stejně jako ovocnost tmavého ovoce. Výjimečnost vína podtrhuje extraktivnost a dlouze trvající dochuť. Víno vhodné jako samostatný odpolední přípitek či jako součást slavnostního menu. Není mnoho vín která si poradí s čokoládou ale toto k nim patří. Zkuste snoubení právě s čokoládovými dezerty a budete je servírovat pravidelně. Neodoláte. Posezení s kávou a Lokusem z vás udělá hostitele roku. Důležitá je teplota podávání ideálně 1 °C. Víno Jan Stávek je specialistou na likérová vína vyráběná technologií portských vín. Jedná se o technologii fortifikace (dolihování) během kterého se do kvasícího hroznového moštu přidává velmi jemný a uleželý vinný destilát. Tím dojde k zastavení kvašení a ve víně tak zůstane zbytek přírodního hroznového cukru. Moravská varianta portského vína je výsledkem práce Jana Stávka specialisty na tuto technologii u nás. Vinařství patří ke třem výrobcům kteří jako jediní mají v České republice na výrobu těchto vín koncesi. Díky kvalitním hroznům a specifičnosti naší vinařské oblasti (patřící mezi severní vinařské oblasti) jsou tato původem jižní a elegantní vína v naší moravské variantě více ovocná a svěží. Lokální i světová zároveň. Ocenění: Zlatá medaile biopotravina roku 013Stříbrná medaile biopotravina roku 019 Jedná se o víno připravené technologií fortifikace kvasicího rmutu uleželým ušlechtilým destilátem tedy technologií portských vín. Víno zrálo 9 let v jednom dubovém sudu o objemu 500 litrů. Obrovský potenciál dodal nejen ročník ale také použitá odrůda Frankovka. Počáteční svíravost (adstringence) se během této dlouhé doby vyležela. Temně rubínová barva zůstala zachována stejně jako ovocnost tmavého ovoce. Výjimečnost vína podtrhuje extraktivnost a dlouze trvající dochuť. Víno vhodné jako samostatný odpolední přípitek či jako součást slavnostního menu. Není mnoho vín která si poradí s čokoládou ale toto k nim patří. Zkuste snoubení právě s čokoládovými dezerty a budete je servírovat pravidelně. Neodoláte. Posezení s kávou a Lokusem z vás udělá hostitele roku. Důležitá je teplota podávání ideálně 1 °C. Víno Jan Stávek je specialistou na likérová vína vyráběná technologií portských vín. Jedná se o technologii fortifikace (dolihování) během kterého se do kvasícího hroznového moštu přidává velmi jemný a uleželý vinný destilát. Tím dojde k zastavení kvašení a ve víně tak zůstane zbytek přírodního hroznového cukru. Moravská varianta portského vína je výsledkem práce Jana Stávka specialisty na tuto technologii u nás. Vinařství patří ke třem výrobcům kteří jako jediní mají v České republice na výrobu těchto vín koncesi. Díky kvalitním hroznům a specifičnosti naší vinařské oblasti (patřící mezi severní vinařské oblasti) jsou tato původem jižní a elegantní vína v naší moravské variantě více ovocná a svěží. Lokální i světová zároveň. Ocenění: Zlatá medaile biopotravina roku 013Stříbrná medaile biopotravina roku 019