Champagne Nicolas Maillart Rose Grand Cru Šumivé 12.5% 0.75 l (holá láhev)

Champagne Nicolas Maillart Rose Grand Cru Šumivé 12.5% 0.75 l (holá láhev)

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Koupíte v 1 e-shopu od 1 259 Kč

Champagne Nicolas Maillart Rose Grand Cru Šumivé 12.5% 0.75 l (holá láhev) koupíte na 8Wines.cz
8Wines.cz
1 259 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Krátký popis
94 Bodové hodnocení! Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Toto lahodné Rosé Grand Crú bylo zpracováno ze 70 % z hroznů odrůdy Pinot Noir a 30 % z hroznů odrůdy Chardonnay. Ovoce vyjádřené pro toto víno jsou pouze ty nejlepší hrozny 1er Crú a Grand Crú které jsou ručně sbírány pro malou produkci. Obsah alkoholu je 1 5 %. Toto šampaňské má lákavou lososově růžovou barvu a fascinující jemnou perličku která vydrží. Vůně je intenzivní s červeným ovocem oděným do růžové barvy a teplou opečenou vanilkou. V první chuti se objevuje kompot z bílých třešní fleur de sel opečená brioška se smetanou. Terciální nuance sadového květu dodávají jemný květinový nádech. Svěží ovocné a vinné s lahodnou kyselinkou. Zázvor a citrusová kůra přebírají hlavní roli v grandiózním finále. Podávejte vychlazené při teplotě 7 °C. Vychutnejte si k červenému ovoci (zejména bobulovinám) nebo vařenému lososu jako aperitiv nebo jako doprovod k lehkým jídlům jemným sýrům a čerstvé nebo dušené zelenině. Rodina Maillartů se věnuje pěstování vinné révy již od roku 1753. Nicolas Maillart je devátou generací která dohlíží na vinice v Chamery. Zůstávajíce věrni tradicím oblasti Champagne je panství Maillart osázeno pouze odrůdami Pinot Noir (75 %) a Chardonnay ( 5 %). Většina vinic je vysazena na středním svahu v terroir Bouzy který je příznivý pro pěstování a sklizeň v chladném podnebí. Hrozny procházejí 5 hodinovou macerací která jim dodává krásnou barvu. Lahve odpočívají na kvasničných kalech nejméně jeden rok a těsně před uvedením na trh se vyklopí.