Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
97 Bodové hodnocení! Lze skladovat ve sklepě po dobu 15 let. Dekantujte hodiny. Krásná rubínově červená barva ve vůni se objevují zralé třešně červený rybíz tóny kůže tabáku a vanilky. V chuti se objevují zralé třešně černý rybíz sladké koření a náznak tabáku. Toto plné víno má vysokou kyselost se středním až vysokým obsahem dobře integrovaných tříslovin. Závěr je dlouhý a dlouhotrvající a končí jemným tónem vanilky. Fantasticky se hodí ke steakům jehněčímu masu rajčatovým omáčkám a sýrům. Ručně sklizené hrozny se vinifikují v ocelových kádích po dobu 18 až 5 dní a poté zrají v novém dubu po dobu 15 až 30 měsíců. Před uvedením na trh leží dalších 1 měsíců v láhvi. Ve vínech Castellarre se nepoužívají žádné herbicidy pesticidy ani chemické látky jakéhokoli druhu což je činí ještě žádanějšími. Víno se dvakrát umístilo v žebříčku Wine Spectators Top 100 což je důkazem že réva Sangiovese může konkurovat tomu nejlepšímu co svět nabízí. I Sodi di San Niccolò vzniklo v 80. letech s cílem vytvořit vína která by konkurovala "super toskáncům" a ukázala že z místního ovoce lze vyrobit víno s jemností a silou která mu může konkurovat - to se jim rozhodně podařilo! Název vína pochází z výrazu "I Sodi" což znamená že hrozny se obtížně sklízejí (proto je třeba sklízet ručně) v kombinaci se jménem kostela na pozemku San Niccolo který se již nepoužívá.