BIO Crémant Brut Natur, Pinot Noir-Chardonnay, Embellie La Métairie d´Alon, Abbotts & Delaunay, Limoux

BIO Crémant Brut Natur, Pinot Noir-Chardonnay, Embellie La Métairie d´Alon, Abbotts & Delaunay, Limoux

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Koupíte v 1 e-shopu od 489 Kč

BIO Crémant Brut Natur, Pinot Noir-Chardonnay, Embellie La Métairie d´Alon, Abbotts & Delaunay, Limoux koupíte na OceněnáVína.cz
OceněnáVína.cz
489 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Krátký popis
HODNOCENÍ VLÁDI VAŇKA z OceněnáVína. cz91 - komplexní bohaté a zároveň perfektní šťavnaté a slaně minerální víno které zaujme i svou hloubkou a strukturou navíc v BIO kvalitě z oblasti Limoux. Rozhodně stojí za hřích… Aroma vína je komplexní a poměrně intenzivní ucítíte jak tóny zralého ovoce s tóny žlutých jablíček a hrušek tak jemnou stopu jahod a třešní přes příjemné tóny sena a bílých květů až pro champagne metodu typické tóny pečiva. Ve víně objevíte i velmi svůdné kořenité tóny. V chuti je víno perfektně vyvážené a velmi harmonické ovocná složka je dokonale vyvážená šťavnatostí citrusů a křupavě slanou mineralitou v chuti se projevují rovněž ovocně citrusové tóny obohacené o náznaky květin společně s jemnou kořenitostí. Dochuť je velmi dlouhá ovocně šťavnatá s křupavě minerálním dozvukem.